zaterdag 30 juni 2007

Sprintje onderlangs III (door Alexander)

- Ik zal haar naam niet noemen, ik zal het houden bij Zij Die Niet Genoemd Mag Worden, want we horen al veel te veel over haar. Dat vond een Amerikaanse presentatrice ook en zij besloot een statement te maken, een woedend, ziedend, krachtig hallelujastatement. Zie hier.

- Het schiet nog niet erg op met de bagage, maaaaarrrr ik heb inmiddels wel een heel fijne en verrassende reisonmisbaarheid gekregen van kennissen: een 192-paginaatjes dik, gelijnd, negen bij veertien centimeter groot, op zuurvrij papier gedrukt, heerlijk geurend, door types als Hemingway en Picasso al gebruikt en dus tot Grote Kunst inspirerend Moleskine Ruled Notebook. Om mijn meeslepende reisverhalen in op te tekenen. Het is iets dat ik zelf niet gekocht zou hebben (duur), maar nu blijk ik het toch erg fijn te vinden dat het dichtgehouden wordt door een elastiekje en een leeslint, een 'expandable inner pocket' en een zwartleren kaft heeft.

- Het is geen maandag, dus COLA-nominaties mogen nog niet, maar de afgelopen week ontdekte ik de cd VERSION van Mark Ronson en die is behoorlijk gezellig. Hij is de producent van onder andere Amy Winehouse en Lily Allen, en produceerde nu een zomerse cd vol coversongs, vaak onherkenbaar gemetamorfoseerd. Zo wiebelt Lily Allen zich hier zonnig door het nummer 'Oh My God' van de Kaiser Chiefs (origineel hier). En er staat een grappige bigbandversie van 'God Put A Smile Upon Your Face' van Coldplay op.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Kijk nou wat ik ineens tegen kwam!
“Go away ‘Zij Die Niet Genoemd Mag Worden”
Het is heus een echt nummer met clip.
Ik vond het geestig. Eigenlijk nog een soort hallelujastatement!

http://www.youtube.com/watch?v=wPffvMZJGIo

Anoniem zei

Jaahh, ik wil ook zulke stickers!

Anoniem zei

Dat dacht ik! Ik ook!

Anoniem zei

Ah, jij hebt ook al Moleskine ontdekt! Wat een heerlijke boekjes!
Ik ga af en toe bij de Bijenkorf 'Moleskine-mediteren'. Snuffelen, oppakken, aanraken, terugleggen, nadenken. Zal ik nou toch de reporter-openflap-exemplaar met elastiekje over het smalle deel? Of een grote, met elastiek over het brede deel. En dan met of zonder lijntjes? Of die drie kleintjes, die je zo makkelijk kunt meenemen in een broekzak. Of...