zondag 14 oktober 2007

Disneyland en dag (door Linde)


Dit is mijn laatste blog alweer. Erg jammer, want ik vind het heel leuk om voor jullie te schrijven! Maar komende zondagen heb ik eigenlijk ook geen tijd, dus is het beter zo. De tentamenweek komt eraan, en dan zal mijn blog daar steeds over gaan, iets wat ik jullie natuurlijk niet aan wil doen;)

21 december ga ik naar Disneyland Parijs. School heeft het georganiseerd (wie had dat ooit verwacht). Er moeten in ieder geval vijftig aanmeldingen zijn, dan gaat het zeker weten door. We gaan twee lange dagen, en overnachten in één van de hotels. Op vrijdag vertrekken we rond elf uur ’s avonds, en komen we rond half tien in de ochtend in Parijs aan. We zullen dan de hele dag in het park doorbrengen, en in de avond naar het hotel gaan. In het hotel gaan we eten, en overnachten. De volgende dag gaan we tot drie uur het park in, en daarna vertrekken we weer richting school. Ik heb me direct aangemeld met een vriendin, want dit wil ik natuurlijk niet missen! Ik ben er één keer eerder geweest. Een fantastische ervaring. Het was in maart, een maand waarin niet veel mensen naar het park gaan, dus mijn moeder en ik hoefden voor bijna geen enkele attractie in een rij vol wachtende mensen te staan. Er was toen rond negen uur ’s avonds een optocht. Hierbij zag je alle sprookjesfiguren uit het park op wagens. Ze waren nagebouwd, en bestonden enkel uit gekleurde lampjes. Of je nou vier bent, of negentig, íedereen wordt hier enthousiast van.
Ik hoop dat het uitje met school nét zo leuk wordt als een paar jaar geleden, alleen ga ik dit keer wél de stoute schoenen aantrekken, en een kusje van Mickey Mouse vragen. Of anders van Knabbel en Babbel. Of Donald Duck, of……… Oké, laat maar, ik draai door. Maar zeg nou zelf, zouden jullie niet ook een kusje willen scoren van zo’n lief klein zacht schattig muisje, hamstertje, of eend?

Tot zover mijn laatste blog. Ik zal die van jullie blijven volgen!


(Helaas, mijn klassenfoto is nog niet binnen. Maar ik beloof dat jullie hem te zien krijgen wanneer hij klaar is. Behalve als hij écht te lelijk voor woorden is)

Liefs,
Linde

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Linde dank je wel voor al je mooie verhalen. Daar heb ik van genoten. Natuurlijk wil ik je foto zien. Je mag op mijn dag als je wilt. Dan breek je gewoon in, graag zelfs. Heel veel plezier in Disney land, sterkte met je tentamens en misschien tot fotoziens!

Anoniem zei

Allereerst bedankt voor je mooie, leuke en frisse blogstukjes, Linde.
Erg van genoten.
Bibi, schrijft het ook al. Ik ben eveneens benieuwd naar de schoolfoto. Komt vast goed. Succes met de tentamens. Ben je stressbestendig?
En wat betreft een kus van een hamster, eend of muis.. eerlijk gezegd staat dat niet zo heel erg hoog op mijn prioriteitenlijst, maar laat ons weten hoe het was! Misschien moet ik mijn mening bijdraaien :-) Graag tot ziens!

Ludo zei

Linde, tot ziens! Je was een aanwinst voor dit eiland.

Anoniem zei

Ik ben niet stressbestendig, maar wel iemand van het plannen. Op het gebied van school tenminste;-)
Dus als ik me daar aan hou, komt het wel goed.

Heel erg bedankt voor de lieve reacties!

Anoniem zei

De laatste boot is al lang vertrokken, maar ik sta nóg over zee uit te kijken.

Anoniem zei

Linde! Dank je wel voor je verblijf, voor je teksten! Wat is dat enorm snel voorbijgegaan zeg, ongelooflijk dat je nu alweer het eiland verlaat... Dag!