zondag 21 oktober 2007

Live vanuit het Vondelpark (Radio Canna)

Beste bezoekers, ik begrijp vanuit de regie dat u inmiddels beeld heeft. We zijn hier live bij Ludo Abbink en zoals u ziet loopt hij nú al in het Vondelpark. Het lijkt erop dat hij hier een fe-no-me-na-le tijd neer gaat zetten. Hij stevent niet af op een record, maar op een vernietiging, een verpulvering van het huidige record op Canna. De vraag is alleen: gaat hij niet te hard? Toegegeven, het is niet lang meer. De finish is al bijna in zicht en hij ziet er geconcentreerd uit. Maar weet hij dit vol te houden? Stort hij niet in?

Bekende inwoners van Canna juichen hem inmiddels toe. We zien hier Bibi D.T. foto´s maken. En Edward van de V. roept luid: ´Radio Canna!´. Het doet Abbink zichtbaar goed, hij versnelt nog even en lost direct twee, drie achtervolgers.

Met nog drie kilometer te gaan moeten wij er even tussenuit. Straks de apotheose: gaat Abbink hier inderdaad een absoluut record neerzetten?

Tot straks.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zit ook aan de radio gekluisterd! Geweldig, dat het verslag met de straalverbinding zo soepel rechtstreeks doorgeseind kan worden!

Anoniem zei

We hebben vandaag een extern Canna-verslaggever bereid gevonden om de tekst te leveren. Ondergetende nummer 1, Bibi, verzorgde voor u het beeld, en ondergetekende nummer 2, Edward, stond enkel wat te yellen. Dank dus aan JP.

Anoniem zei

Stond wat te yellen? Ik liep voor de beelden mee met Ludo en hoorde hoog boven alle aanmoedigingen uit, luid en helder: RADIO CANNAAAAAAA!!!!. Dat wilde ik nog even toevoegen. We leven. Radio Canna leeft, namens Edward.

Anoniem zei

En Ludo Abbink, leeft die ook nog?

Anoniem zei

En niet te vergeten: hoera voor en dank aan JP!

Anoniem zei

Wát een verslag, wát een spanning, wát een prestatie! Wat een foto, ook. Dank aan allen!

Anoniem zei

Geweldig!!
Ludo gaat uiteraard een record neerzetten. Alle vertrouwen!

En JP wat een fantastische actiefoto!

Ludo zei

Lieve mensen,

de supporters van Radio Canna hebben uitstekend werk verricht in het Vondelpark. Dankzij hen was ik in staat om er nog een laatste snelle sprint uit te gooien. Geweldig en duizendmaal dank. Ook voor de geweldige smsjes en mailtjes.
Nu eten, in bad en slapen.....zzzzz