zondag 19 augustus 2007

Bevolkingsregister (door Edward)

Er wordt niet veel verhuisd hier op Canna - maar soms wél.

Het zondagshutje is vacant. Helaas helaas helaas moet onze onvolprezen Mathijs een tijdje naar de wal. Dag Mathijs, bedankt voor al je mooie, grappige, goedgeschreven stukken, we zwaaien je na, en misschien (hopelijk) zien we je over een tijdje weer terug op ons eiland.

De gezamenlijke eilandraad heeft besloten de zondag als huur-dag te zien. Dat wil zeggen: we nodigen diverse bloggers uit om een tijdje bij ons te zijn. De eerste zal Linde Spiering zijn. Vanaf volgende week zal zij acht keer schrijven, en dus hebben we gelukkig nog steeds een jonge stem: Linde is tiener, is de dochter van blogger K, en woont in Groningen. We hebben haar al even kunnen lezen in het stuk dat ze plaatsvervangend afgelopen vrijdag schreef. Welkom, Linde!

Maar vandaag zal Jelmer Soes schrijven. Jelmer (20) is dichter, schrijver, studeert dit jaar af aan de Schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, en beheert samen met Cannaër Frank ook een eigen weblog:
www.frankenjelmer.blogspot.com.
Zijn eenmalige bijdrage later vandaag, maar we zullen hem in de toekomst vast vaker zien op Canna!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mathijs, we zullen je zeker missen. Beleef mooie avonturen aan wal en heel graag tot wederlees! ’t ga je goed!

Anoniem zei

Mathijs, bedankt voor je mooie stukken. De schipper en zijn bemanning zullen je veilig aan land brengen. Dat ze onderweg nog drie schepen enteren, daar zal je weinig tot niets van merken. Volgende week ben je weer aan wal.
En oja, meedelen in de buit was volgens de kapitein alleen een optie als je nog eens terugkomt op Canna.

Anoniem zei

Ergens in 'Alice in Wonderland' staat: "Het gaat er niet om wie gelijk heeft, het gaat er om wie de baas is". Dankjewel Mathijs, en ik ben er zeker van dat we weer van je gaan horen.