vrijdag 10 augustus 2007

Jeska kijkt terug: Natural Born Killers

Jeska blikt terug op de afgelopen Canna-week. Er rust copyright op de tekening. Kijk ook eens op www.jeskaverstegen.nl

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeska, vind je het eentonig worden als ik zeg dat ik hem weer geweldig vind? Ik zeg het toch. Die kop en die bloedvlekjes en dat spoor! Zijn je Canna-tekeningen te koop? (Je hoeft niet onmiddellijk te antwoorden. Ik ga zometeen de computer uitzetten en zet hem op z'n vroegst over acht dagen weer aan. Vakantietje.)

Ludo zei

Jeska, Groninger geuren gevangen in een bloeddorstige Wonder, of is het Macavity?
Vandaag liep ik ihkv mijn marathon training een rondje Middag-Humsterland. De geuren waren bijna hetzelfde als Kees beschreef, maar dat is nét hét verschil tussen ten Oosten van 'Stad' en ten westen van 'Stad'. Ja, wij zijn een subtiel volkje.

Anoniem zei

En de ogen :-))

Anoniem zei

jeee, nou, ooh, wauw. Jeska, hij is niet gewoon goed, maar geweldig goed.
Als ik 's ochtends mijn keuken in kom, vind ik geregeld buiten gevangen cadeaus die onze poezen daar 's nachts voor ons neerleggen. Afgelopen week was het weer eens zover. In eerste instantie dacht ik aaach, wat een piepklein muisje. Kom ik dichterbij, zie ik dat het geen piepklein muisje is maar gewoon een halve muis.Toch weten ze me altijd weer voor zich te winnen. Die van jou hier ook.
BTW, jullie weblog kan ik altijd gewoon met browser Firefox openen, maar om te reageren moet ik altijd naar Internet Explorer overstappen. Raar.

Anoniem zei

Wat een beest, hè!
In het echt lief en pluizig en ík zie ineens dit voor me als ik het blog van Kees lees.

@Kees laten we er even over mailen & fijne vakantie!

@Ludo, nee, het is niet Macavity! En hoe gaat het met de training, loop je al soepel 20 km weg? Petje af!

@Berti, mijn lief (=developer) zegt dat het te maken heeft met de DOM (Document Object Model) Beide browsers implementeren dat anders. Vandaar…(Hoera voor Google!)

Over de illustratie, Ik maak deze illustraties gedeeltelijk op de PC. Gisteren, ik schreef het al op Jan Pauls blog omdat het toen net gebeurd was en ik zowaar een toeval kreeg, heb ik met mijn dwarrel-hersens het origineel overschreven… Creatief zijn is leuk, maar het heeft ook zijn nadelen.

Ik vind jullie reacties zo bijzonder, dank jullie wel.
Ik heb het hier immens naar mijn zin op Canna. Een eiland bomvol inspiratie.

Jan Paul zei

Ik hem wel even willen lenen. Wij hebben ook een muis. Niet dat hij die muis moet verslinden, natuurlijk. Maar wellicht kan hij de muis vriendelijk doch dringend verzoeken een onderkomen elders te zoeken. Als ik het dier vermanend toespreek heeft het geen resultaat.

Jan Paul zei

Ik ZOU hem wel even willen lenen.

Anoniem zei

Jeska, ik zie gewoon dat het een lief pluizig beest is terwijl hij toch doodeng overkomt. Knap joh!

Anoniem zei

@Jan Paul; je mag mijn Tommie wel lenen. Die zit in de ongediertebestrijding en is elke nacht goed voor minstens 1 muis. En niet altijd met dodelijke afloop. Wel graag Sien tijdelijk even ander onderkomen geven. Je kan ook nog kiezen voor onze kat Daantje. Die levert alles wat ie buiten vangt, binnen levend af en kijkt dan heel trots. Misschien dat ie dat bij jullie andersom doet. Dus binnen vangen en buiten afleveren...